Η νύχτα έπεσε και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Σοφία Δανέζη βρέθηκαν στο διπλό κρεβάτι του δωματίου ώστε να κοιμηθούν για άλλη μια νύχτα μαζί. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς όμως θέλησε να εκφράσει τα παράπονα του στην Σοφία Δανέζη.

«Δεν με ενδιαφέρει η πορεία της κατάστασης. Γι’ αυτό και μερικές φορές στεναχωριέμαι, δεν μου αρέσει να μην καταλαβαινόμαστε και να μην καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα μπορεί να με πειράξουν» ανέφερε ο παίκτης του Big Brother και η Σοφία τον άκουγε αμίλητη. «Σε έχω στηρίξει και σε έχω στηρίξει πολύ. Όχι για το παιχνίδι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και της τόνισε ότι μέσα στο παιχνίδι η τραγουδίστρια δεν έχει να του «δώσει» τίποτα.

Ο παίκτης ανέφερε στην Σοφία Δανέζη όλα όσα τον ενοχλούν και στην συνέχεια έφυγε από το κρεβάτι. Κίνηση που ενόχλησε την τραγουδίστρια και μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα στεναχωρημένη για την αντίδραση του Δημήτρη.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αφού έκανε μια βόλτα στον κήπο, επέστρεψε στο δωμάτιο, πήρε αγκαλιά την Σοφία Δανέζη και της τόνισε πως μπορεί να τη ξέρει μόνο δυο μήνες αλλά τρέφει συναισθήματα για εκείνη και δε φοβάται να «τσαλακωθεί» και να εκφράσει ότι νιώθει.