Το «Big Brother» βγήκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με το live το βράδυ της Παρασκευής και από τα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν οι παίκτες ντυμένοι με τα καλά τους να είναι καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού.

Τότε η φωνή του Μεγάλου Αδερφού κάλεσε την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Πώς νιώθεις που δεν είσαι προτεινόμενη αυτή την εβδομάδα;» ρώτησε ο Μεγάλος Αδερφός την παίκτρια και εκείνη τόνισε πως είναι χαρούμενη και ξελαφρωμένη.

«Θέλω να σε ενημερώσω πως η μητέρα σου είναι απόψε εδώ, στο μπλε δωμάτιο» της είπε ο Big Brother και πρόσθεσε: «Έχω ένα δίλημμα για σένα, σου προσφέρω ασυλία για τη ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας. Αν τη δεχτείς δεν θα δεις τη μητέρα σου».

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, φανερά ταραγμένη και με τα μάτια της να έχουν βουρκώσει τόνισε πως: «Αν είναι να φύγω, θα φύγω. Θα προτιμήσω να δω τη μαμά μου».

Ωστόσο ο Μεγάλος Αδερφός της είπε να πάρει λίγο το χρόνο της πριν δώσει την τελική της απόφαση.

Μετά από μερικά λεπτά, η παίκτρια έδωσε την απάντηση της και αυτή ήταν η μητέρα της. Η Αφροδίτη πήγε στο μπλε δωμάτιο όπου την περίμενε η μητέρα της.

Μόλις η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αντίκρισε τη μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα και εκείνη της έδειξε το δώρο που έφερε μαζί της, το οποίο ήταν μια… μπανάνα.

Υπενθυμίζεται πως, στο χθεσινό επεισόδιο του «Big Brother» η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είχε φτάσει στα όρια της όταν κάποιος από τους συγκατοίκους της έκλεψε την μπανάνα που είχε κρατήσει στην άκρη για να φάει κάποια άλλη στιγμή.