Η πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σήμερα, Τρίτη, στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD το παιχνίδι Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Επίσης, την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 21:45 θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Στο «Βεστφάλεν» η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να ανατρέψει το 3-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Τέλος στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από το 1-1 στο «Καμπ Νου».

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων την Τετάρτη, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Επίσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το site το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των πρώτων αγώνων της φάσης των «8» του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 8 Απριλίου

21:45 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 1 & Novasports 1 HD και audio από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

21:45 Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Τετάρτη 9 Απριλίου

21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και audio από το Novasports.gr.

Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 10 Απριλίου στις 18:00 από τα Novasport 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.