Δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η συμβίωση των παικτών του «Big Brother» καθώς ήδη από τις πρώτες μέρες συγκατοίκησης τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Ο πρώτος καυγάς στήθηκε ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με αφορμή το φαγητό.

Μετά το τέλος της έντασης, η Κρητικιά δικηγόρος του «Big Brother» μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να μιλήσει με τον Μεγάλο Αδερφό και να εξομολογηθεί τι την ενοχλεί.

Η εξομολόγηση της ήταν γεμάτη «καρφιά» για την Σοφία Δανέζη.

«Γειά σου Big Brother, να σου πω κάτι; Νιώθω ότι προσφέρω από την ώρα που ήρθα και δεν έχω ακούσει το όνομα μου τόσες φορές συγκριτικά με κάποια άλλη κοπέλα που το ακούω συνέχεια. Και αυτό λίγο με θλίβει σαν άνθρωπο γιατί δεν είναι ωραίο να μην αναγνωρίζουν αυτό που κάνεις. Αυτό με στεναχωρεί» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Ποιο όνομα ακούς συνέχεια;» την ρώτησε ο Μεγάλος Αδερφός.

«Δε νομίζω ότι είναι εξαιτίας της αλλά επειδή είμαστε και στο Big Brother και πρέπει να εκπροσωπούμε την αλήθεια και επειδή είμαι άνθρωπος που εκπροσωπώ την αλήθεια, και αγαπώ την αλήθεια, γιατί αγαπώ την ευθύνη θα πρέπει να πω την αλήθεια. Ακούω συνέχεια το όνομα Σοφία» είπε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Και το κάνει και η ίδια. Λέει “μαγείρεψα, μαγείρεψα…”. Εγώ ποτέ δε λέω “μαγείρεψα”, λέω  “μαγειρέψαμε”, όλοι μαζί. Αλλά είναι ο τρόπος της που το περνάει.

Της το είπα και σήμερα. Είναι ο χαρακτήρας της κοπέλας έτσι. Δεν μου αρέσει να μου λένε “κάνε αυτό” γιατί αυτό το ακούω το λέει σε όλα τα παιδιά η όμορφη μου Σοφία. Δεν είναι σωστό. Ο άλλος το δέχεται αλλά εμένα με πειράζει που είναι σαν εντολή. Το κάνουμε όλοι από μόνοι μας».

Ο Μεγάλος Αδερφός ρώτησε την παίκτρια αν έχει σκεφτεί να της μιλήσει. «Μα θα της μιλήσω. Ξέρεις πότε; Στην 7η μέρα, τη μέρα της Κρίσεως. Τότε θα της πως τι με πειράζει. Τώρα την αφήνω γιατί όλοι μας, και εγώ, είμαστε σε υπερένταση. Δεν έχουμε ακόμα προσαρμοστεί και πρέπει να δίνουμε τόπο και χρόνο» αποκρίθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.