Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας μάς μαθαίνει να μαγειρεύουμε τα πιο εύκολα και αρωματικά πιάτα με κρέας και θαλασσινά! Δείτε πως μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε την πιο νόστιμη νηστίσιμη μακαρονάδα θαλασσινών με λιγκουίνι, μύδια και γαρίδες, την κλασική συνταγή κοτόπουλο με μπάμιες στην πιο εύγευστη εκδοχή με φρέσκα μυρωδικά, πετιμέζι και μπαλσάμικο, το πιο αρωματικό φιλέτο πέρκας με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο και τα πιο ζουμερά, πικάντικα χοιρινά σουβλάκια με ψαρονέφρι, λουκάνικο και πιπεριές.
Το επιδόρπιο αυτής της Κυριακής έρχεται από τη Βρετανία για να γίνει το αγαπημένο μας! Απίθανη κρέμα σιλαμπάμπ με πορτοκάλι και ανθόνερο σκεπάζουν τα αγαπημένα σαβαγιάρ και τραγανές φράουλες διακοσμούν εντυπωσιακά την επιφάνεια του πιο απολαυστικού γλυκού.
Την Κυριακή 16/03 στις 14:15 στον ΣΚΑΪ.