Η Μάρλεν Γρυντάκη κέρδισε με τις μαγειρικές της ικανότητες μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 4. Ωστόσο, φαίνεται πως η παίκτρια βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την συμπαίκτρια της Μαρία Μπέη.

Μάλιστα, όταν προβλήθηκε το επεισόδιο στο οποίο η Μάρλεν μπήκε ξανά στο παιχνίδι, η παίκτρια είδε πώς αντέδρασε η Μαρία και τα σχόλια που είπε για εκείνη.

Με αφορμή αυτό, η Μάρλεν προχώρησε σε μια καθόλου κολακευτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η οποία είχε στόχο τη Μαρία, την οποία όμως λίγη ώρα «κατέβασε».

Η θεία της Μάρλεν Γρυντάκη, κ. Νεκταρία μίλησε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον χαρακτήρα της ανιψιάς της.

«Η Μάρλεν όταν παρακολούθησε το επεισόδιο ίσως να το είπε πάνω στα νεύρα της, στο θυμό της… Είναι αυθόρμητη και γι’αυτό μετά, ίσως έκατσε και το σκέφτηκε και γι’αυτό απέσυρε την ανάρτηση» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο ίδιο level σχολίου ήταν και το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα, η οποία αναφερόμενη στον Ηλία είπε να βάλει μια ροζ φούστα, το ίδιο προσβλητικό ήταν. Και η Κατερίνα και η Μαρία έδειξαν πολύ μίσος».

Τέλος, η κ. Νεκταρία τόνισε: «Η ψυχολογία της δεν ήταν καθόλου καλή και την είχαν ρίξει πολλά πράγματα. Ενώ μπήκε πολύ δυναμικά μετά έπεσε αρκετά. Πιέστηκε πολύ ψυχολογικά. Δεν μπορεί να εκφράσει όλα αυτά που νιώθει, όπως πχ τότε με τον τραχανά, τα λέει ασυναίσθητα. Αλλιώς θέλει να το πει και αλλιώς μπορεί να το καταλάβει κάποιος».