Αγαπημένες ταινίες για μικρούς… αλλά και για μεγάλους που νιώθουν παιδιά, έρχονται στον ΑΝΤ1 και ξεδιπλώνουν τον μαγικό κόσμο της Disney!

Οι μοναδικοί cartoon ήρωες, που λατρεύουν τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράζονται τις φανταστικές τους περιπέτειες, γεμίζουν χαρά και προσφέρουν όμορφες στιγμές σε όλη την οικογένεια.

Έτσι, από τις 23 Νοεμβρίου οι πιο μαγικές ιστορίες κάθε Σάββατο στις 13:40 θα είναι στον ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα των ηρώων θα γίνει με την Φινέας και Φερμπ: Η ταινία στη 2η διάσταση (Phineas and Ferb The Movie: Across the 2nd Dimension). Πρόκειται για ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2011 με διάρκεια 74 λεπτά, η οποία είναι μεταγλωττισμένη.

Το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, θα προβληθεί η Ποκαχόντας II: Tαξίδι Σ’ ένα Νέο Κόσμο (Pocahontas ΙΙ: Journey To a New World)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1998
Διάρκεια:70’. Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη.

Το Σάββατο, 7 Δεκέμβρη, θα προβληθεί ο Αλαντίν και ο Βασιλιάς των Κλεφτών. Η ταινία κινουμένων σχεδίων είναι αμερικανικής παραγωγής του 1995 και έχει διάρκεια 80 λεπτά.

Το Σάββατο, 14 Δεκέμβρη, είναι προγραμματισμένα Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Μίκυ, ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2001 με διάρκεια 65 λεπτά.

Το Σάββατο, 21 Δεκέμβρη, θα παρακολουθήσετε την ταινία Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα Χριστούγεννα του Μίκυ, αμερικανικής παραγωγής του 1999 με διάρκεια 66 λεπτά.

Το Σάββατο, 28 Δεκέμβρη, θα προβληθεί το «Μια φορά και δυο καιρούς ήταν τα Χριστούγεννα του Μίκυ».