Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέταξε το μικρόφωνό του και σηκώθηκε και έφυγε από τηλεοπτική εκπομπή, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στον αέρα, όταν άκουσε να τον κατηγορούν για στρατευμένη δημοσιογραφία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Παρεμβάσεις» στο Blue Sky και μετά από έντονο διάλογο που είχε με τον τον δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη, ανέφερε: «Η τακτική αυτή του “κατακρεουργώ τον διάλογο” κατά πρώτο αποδοκιμάζεται από τους ίδιους τους Έλληνες, κατά δεύτερο δεν είναι κάτι στο οποίο θα συμμετάσχω».

Ο Γ. Στρατάκης του απάντησε: «Ξέρετε τι αποδοκιμάζεται; Η θολούρα, αυτό που κάνετε. Πέστε μου εάν όντως οι φόροι μειώθηκαν…».

Αφού ανέβηκαν οι τόνοι, ο Κ. Μπογδάνος είπε στον δημοσιογράφο: «Γιατί, δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑίαος;». Η απάντηση ήταν: «Εγώ καραγκιόζης, να το παίζω ανένταχτος δημοσιογράφος και κοροϊδεύω τον ψηφοφόρο πελάτη μου δεν θα γίνω. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δημοσιογράφος».

«Δηλαδή, δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία;», τον ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ και τα… αίματα άναψαν περισσότερο.

Εκεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Έχω μάθει την αήθεια της αριστεράς να την αντιμετωπίζω καθημερινά στη ζωή μου». Σε εκείνο το σημείο πέταξε το μικρόφωνό του, πήρε το ρόφημά του και ξεκίνησε να αποχωρεί. «Χαίρεται!».