Τον Ίαν Σομερχάλντερ τον θυμούνται όλοι οι λάτρεις του τρόμου από την ανεπανάληπτη επιτυχία που είχε κάνει η σειρά των 8 κύκλων «The Vampire Diaries», η οποία τέλειωσε το 2017.

Κι όμως, ο Σομερχάλντερ επιστρέφει στην επικράτεια των βαμπίρ με τη νέα σειρά του Netflix «V-Wars», που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ των Τζόναθαν Μέιμπερι και Άλαν Ρόμπινσον.

«Όταν μια πανάρχαια ασθένεια αρχίζει να κάνει τους ανθρώπους βαμπίρ, ένας γιατρός εναντιώνεται στον καλύτερό του φίλο», μας λέει η πλατφόρμα στην επίσημη σύνοψη της σειράς τρόμου.

Ο Σομερχάλντερ ήταν προφανώς ιδανικός να παραμείνει στο ίδιο είδος, αποτελώντας μια δοκιμασμένη συνταγή. Τώρα κρεμάει βέβαια τους κυνόδοντές του για να γίνει άνθρωπος, ο γιατρός Luther Swann συγκρεκριμένα, και να τα βάλει με τον καλύτερό του φίλο που έχει μετατραπεί σε ένα φονικό αρπακτικό που τρέφεται με ανθρώπους.

Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και έχουμε πια και τις πρώτες φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

If there’s one thing standing between me and a horde of vampires it had better be @iansomerhalder! The V Wars are coming on December 5th, are you prepared? ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #VWars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NX (@nxonnetflix) στις

Εννοείται πως οι λάτρεις του τρόμου αγαλλίασαν με τη σκέψη πως θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Σομερχάλντερ σε ένα είδος που τόσο στιγμάτισε στα χρόνια μας…