Η 2η αγωνιστική των Play offs της Superleague «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports και την Κυριακή 19 Μαΐου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος.

Έπειτα από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, το ενδιαφέρον έχει φουντώσει για τα πολυπόθητα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, την στιγμή που οι Ηπειρώτες με ανεβασμένο ηθικό μετά την επικράτηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στους Περιστεριώτες που έχουν για μπει για τα καλά στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Μετά το τέλος των αγώνων ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, θα ακολουθήσει η ημίωρη εκπομπή «Superleague Play offs – Post Game Show», στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα και από τα δύο ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.

Επίσης οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλο το κόσμο, ενώ η εκπομπή «Superleague Play offs – Post Game Show» με τον απόηχο από τα δύο ματς θα προβληθεί επίσης απευθείας στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές forthnet/nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 2η αγωνιστική των Play offs της Superleague έχει ως εξής:

Κυριακή 19 Μαΐου

18:15 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα

20:30 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου.