Η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο για την κατάκτηση του τίτλου στην Πορτογαλία, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports ετοιμάζονται να απολαύσουν το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της μάχης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Μαΐου στις 22:30 τα Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν απευθείας από το «Dragao» της Λισαβόνας τον αγώνα ανάμεσα στους «Δράκους» της Πόρτο και τους «Αετούς» της Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Μπενφίκα προηγείται με δύο βαθμούς διαφορά της Πόρτο και θέλει να φύγει αλώβητη από την έδρα της αντιπάλου της, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με νίκη μάλιστα οι Λουζιτανοί κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο.

 Από την άλλη πλευρά η Πόρτο τα παίζει όλα για όλα και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να προσπεράσει την αντίπαλο της και να γίνει εκείνη το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Επίσης οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον αγώνα Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Ολανένσε, με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος στα κανάλια Novasports έχουν ως εξής:

Σάββατο 11/05

• 20:15 Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Ολανένσε από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

• 22:30 Πόρτο – Μπενφίκα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη