Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκίνησαν με πολύ όρεξη τη φετινή εκπομπή τους στο Star σε ένα ανανεωμένο σκηνικό και με ανεβασμένη διάθεση. Το αγαπημένο δίδυμο μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» τόσο για την περσινή χρονιά, όσο και για την ένταξη της Τατιάνας Στεφανίδου στο δυναμικό του Star.

«Ήταν μια δύσκολη και ιδιαίτερα κουραστική χρονιά και χρειαστήκαμε ένα μεγάλο διάστημα για να μπορέσουμε να στήσουμε την εκπομπή όπως τη θέλαμε και να προσαρμοστούμε στα δεδομένα ενός καινούργιου καναλιού. Όταν έφτασε ο Μάιος είχαμε ρετάρει! Για να μη θυμηθώ τη “Ζωή της άλλης” που μου είχε γίνει εφιάλτης και έβλεπα ακόμα και στον ύπνο μου ότι προσπαθούσα να την εξοντώσω για να τελειώνω μια και καλή μαζί της!» δήλωσε αστειευόμενη η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για την Τατιάνα Στεφανίδου, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ενθουσιάστηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα γίνει μεγάλο νταβαντούρι φέτος με το Star και ότι θα αρχίσουν όλοι να λένε διάφορα, όπως και είπαν δηλαδή. Από την άλλη σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλύτερο να έχεις την Τατιάνα να σου δίνει lead in από το να την έχεις απέναντι!», ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ ενθαρρυντικό να έρχεται ακόμα ένα μεγάλο όνομα στο Star, γιατί αυτό σημαίνει ότι το κανάλι δυναμώνει».