Προς το τέλος του οδεύει το «Τατουάζ», μετά την ξαφνική για πολλούς απόφαση των δημιουργών να μην πάει η σειρά για τρίτη σεζόν. Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που ακόμη όμως δεν έχει αποφασίσει σε ποια τηλεοπτική στέγη θα φιλοξενηθεί.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1 είναι πιο κοντά στο να κλείσουν συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Μέχρι, όμως, να καταλήξει στην επόμενη τηλεοπτική στέγη (μπορεί να παραμείνει και στον Alpha, όλα είναι ανοιχτά) ο σκηνοθέτης έχει ήδη συμφωνήσει με πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» για να είναι και στη νέα σειρά. Έτσι, μετά τη Δανάη Παππά, το Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Στέφανο Μιχαήλ ακόμη δύο πρωταγωνιστές είπαν το «ναι», στην πρόταση που δέχτηκαν από τον Γεωργίου.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλους, πρόκειται για τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Μυρτώ Αλικάκη. Μάλιστα, ο Γκλέτσος ήταν από τους πρώτους που βολιδοσκόπησε ο Ανδρέας Γεωργίου, στον οποίο άφησε το περιθώριο να αποφασίσει εάν θέλει για το καθημερινό ή το εβδομαδιαίο σίριαλ που πρόκειται να κάνει.