Τον γνωρίσαμε στην πρώτη του εμφάνιση, όταν διεκδικούσε μία θέση στα bootcamp του MasterChef 3, σε εκείνο το αξέχαστο στιγμιότυπο του διφορούμενου «κρατς», που ο Πάνος Ιωαννίδης εννοούσε ως «κρατς» και ο Χρήστος κατάλαβε ως «το κράτησες;»

«Το κρατς;» είχε ρωτήσει ο κριτής του MasterChef, εννοώντας πως τα χόρτα που είχε φτιάξει ο Χρήστος δεν είχαν καθαριστεί καλά. «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είχε απαντήσει ο διαγωνιζόμενος από τα Γιάννενα, χαρίζοντας μαι εκπληκτική στιγμή αυθόρμητου γέλιου και στον ίδιο τον Ιωαννίδη και σε όποιον παρακολουθούσε το επεισόδιο.

Ο Χρήστος όχι μόνο πέρασε στα bootcamp του διαγωνισμού μαγειρικής, αλλά στη συνέχεια πέρασε και στο σπίτι του MasterChef, όπου μέχρι στιγμής «σαρώνει» στις δοκιμασίες ασυλίες αφήνοντας τους ανταγωνιστές του να τρώνε τη σκόνη του. Αθόρυβος, χωρίς να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, μετρημένος και ήσυχος, ο Χρήστος κάνει δουλειά κι αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Μετά τη χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας, στην εξωτερική ομαδική διαδικασία, οι παίκτες διεκδίκησαν τη λευκή ποδιά για ακόμα μία φορά σε δύο στάδια. Πρώτα κλήθηκαν να κόψουν και να φιλετάρουν δέκα κοτόπουλα και στη συνέχεια να φτιάξουν 15 τέλεια τηγανητά αυγά. Ο Χρήστος τελείωσε πρώτος στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο κέρδισε τη Σπυριδούλα στο φώτο φίνις. Έτσι εξασφάλισε για τρίτη συνεχόμενη φορά τη λευκή ποδιά και την πολυπόθητη ασυλία.