Η εκπομπή «Καλή μου Ελλάδα» με τον Γιώργο Καραμέρο έκανε πρεμιέρα χθες στον Antenna Satellite, στην Αμερική και τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας στους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς και αναδεικνύοντας τα πιο σημαντικά ελληνικά προϊόντα.

Μέσω της εκπομπής ο Γιώργος Καραμέρος μας ξεναγεί στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας παρουσιάζοντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του κάθε τόπου, καθώς και ιστορικά, λαογραφικά και θρησκευτικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής.

Η νέα αυτή παραγωγή των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 παρουσιάζει μέσα από εικόνες και γεύσεις την ανταγωνιστική Ελλάδα, την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί, εξακολουθώντας να μας κάνει υπερήφανους, σε μια εποχή δύσκολη για όλους μας.

Τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής επισκέπτονται τη Νάξο, τη Ζάκυνθο, το Αμύνταιο, το Νυμφαίο και τις Πρέσπες, καθώς και την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα.

«Ξεκινάμε σήμερα από τη Νάξο, όπου παρουσιάζουμε την πεντανόστιμη γραβιέρα της, το αιολικό πάρκο, τα ορυχεία σμύριδας αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν τουρίστες από όλο τον κόσμο προσφέροντάς τους διαμονή και φιλοξενία πολύ υψηλών προδιαγραφών» δηλώνει στην «Εspresso» ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος αν και κουρασμένος από τα ταξίδια τονίζει πως είναι ενθουσιασμένος: «Πραγματικά μέσα από τα ταξίδια μου διέκρινα πως υπάρχει ελπίδα σε όλη αυτή τη μαυρίλα που βλέπουμε. Η Ελλάδα έχει δυνατότητες να εξαγάγει δικά της προϊόντα και να ενδυναμώσει την οικονομία της».