Μεγάλος άτυχος του σημερινού αγώνα για την επικράτεια στο reality επιβίωσης Nomads ο Νίκος Παπαδόπουλος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά όπως έδειξε η εικόνα. Σε μία φάση του τελικού ο παίκτης των Ωκεανών έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους στον χτυπημένο του αστράγαλο. Ενώ δακρύζοντας έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως παραδίδει το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει γενικά στο παιχνίδι. Η γιατρός του παιχνιδιού ωστόσο του είπε πως κατά πάσα πιθανότητα έχει υποστεί μερική ρήξη συνδέσμου.

NOMADS NOMADS NOMADS

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ζούγκλας ήταν η μεγάλη νικήτρια και η οποία συνεργάστηκε στον πρώτο γύρο με τους Ωκεανούς για να βγάλουν εκτός συναγωνισμού τους Νομάδες της Φωτιάς. Κάτι που εν τέλει κατάφεραν. Η ομάδα της Φωτιάς ήταν και αυτή λαβωμένη καθώς εκτός από την διαμονή για μία εβδομάδα στην παραλία έχασαν προσωρινά και την Χριστίνα Κολέτσα που τραυματίστηκε.

NOMADS

 

Στον μεγάλο τελικό οι άτυχοι μέχρι στιγμής στο παιχνίδι Πολίτες του Κόσμου κέρδισαν με μεγάλη προσπάθεια σε έναν συγκλονιστικό αγώνα τους Αθλητές και θα γευτούν για πρώτη φορά τις ανέσεις της βίλας.

NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS