Προς οριστικοποίηση οδεύει συμφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1. Αν και δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ποιες θέσεις θα αναλάβει, ο πρώτος μήνας του νέου έτους θα βρει τον δημοσιογράφο με εβδομαδιαία εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο Νίκος Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Στη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας και το αποτέλεσμα ήταν οι δύο άντρες να δώσουν τα χέρια. Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το είδος της συνεργασίας τους. Το σίγουρο έως τώρα είναι ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου, ο δημοσιογράφος θα ξεκινήσει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Ένα ακόμη σενάριο θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναλάβει την παρουσίαση του βραδινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού εξ ημισείας με την Μαρία Χούκλη. Αν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε οι δύο παρουσιαστές θα μοιραστούν την παρουσίαση των δελτίων, με τον έναν να αναλαμβάνει από Δευτέρα έως Πέμπτη και τον άλλο από Παρασκευή έως Κυριακή. Αυτό είναι όμως κάτι που θα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες ώστε να διευκρινιστεί η φόρμουλα συνεργασίας, οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Ο ίδιος ο παρουσιαστής σε μήνυμα του σε κοινωνικό δίκτυο έγραψε: «Δεν έχω ακόμη τίποτα να πω. Όταν θα έχω, θα το ανακοινώσω».