Το φαινόμενο Survivor έχει κατακτήσει τους τελευταίους μήνες το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ενώ η φρενίτιδα που επικρατεί σχετικά με ό,τι αφορά τους παίκτες, τα αγωνίσματα και τις ίντριγκες στον Άγιο Δομίνικο, το έχει καταστήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά. Στις ΗΠΑ, ωστόσο, το αντίστοιχο παιχνίδι μετρά ήδη δύο δεκαετίες ζωής.

salkt6

Η εκδοχή που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο έχει συλλέξει παίκτες από παλαιότερες σεζόν που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό και τους έχει φέρει πίσω στο παιχνίδι επιβίωσης με ειδικό τίτλο «Game Changer».

salkt2

Αυτή τη φορά, η συζήτηση στο περίφημο συμβούλιο του νησιού ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο, όταν ένας από τους παίκτες, ο Τζεφ Βάρνερ, προκειμένου να στρέψει τις αρνητικές ψήφους εναντίον του συμπαίκτη του, Ζέκε Σμιθ, αποκάλυψε ο παίκτης αυτός είναι τρανσέξουαλ. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την απρέπειά του ανέφερε πως προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη ώστε να καταδείξει ότι αν ο Ζέκε είναι ικανός να κρύβει τόσο καλά κάτι τόσο σημαντικό, μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες μέσα στο παιχνίδι.

salkt8 salkt5

Οι υπόλοιπο παίκτες αντέδρασαν πολύ έντονα στην αποκάλυψη. Και μπορεί ο Βάρνερ να προσπάθησε πολλές φορές να εξηγήσει την επιλογή του, ωστόσο ακόμη και ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε πως η κίνησή του ήταν απαράδεκτη. Εν τέλει η αποκάλυψη του Βάρνερ του στοίχισε την παρουσία του στο παιχνίδι μιας και προκάλεσε την αντίδραση όλων των παικτών που τελικά αποφάσισαν να τον διώξουν.

salkt11 salkt10