Για τη νέα βδομάδα η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», προσεγγίζει ενδιαφέρουσες προτάσεις και λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας αλλά και ακόμα περισσότερο για εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η δική μας στήριξη, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

«Χρυσό Παράσημο Ανθρωπιστικής Αξίας»

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
Σήμερα, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να πιστέψουμε σε ιδανικά! Την τόλμη και τη γενναιοδωρία να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, βράβευσε στη Βιέννη ο Αυστριακός Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Αλβέρτος Σβάιτσερ», με το «Χρυσό Παράσημο Ανθρωπιστικής Αξίας», που απονεμήθηκε, ανάμεσα σε άλλους, και στην εκπομπή «Με Αγάπη». Θα το δούμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στον ΑΝΤ1.

«Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Τρίτη 15 Νοεμβρίου
Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, όπου όλοι νιώθουμε ανασφάλεια για το μέλλον, είναι πολύ σημαντικό να διεκδικούμε κάποια βασικά δικαιώματα. Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τη Διεθνή Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που έχει σκοπό την εκπαίδευση της νεολαίας και όλων των ανθρώπων, στην «Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», με στόχο την εφαρμογή τους στη καθημερινή ζωή.

«Ζωγράφοι σε Δράση»

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου
Οι άνθρωποι που περιβάλλονται από ζωηρά και φωτεινά χρώματα, έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση και μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία! Η εθελοντική κίνηση «Ζωγράφοι σε Δράση» πιστεύει στην ευεργετική δράση των χρωμάτων και η Μαρί Κυριακού μας τους παρουσιάζει, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 12:50.

«Στήριξη σε Άτομα με Νοητική Υστέρηση»

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
Η εκπαίδευση και η εξέλιξη που έχει πετύχει ένα άτομο με νοητική υστέρηση στα πρώτα χρόνια της ζωής του, διακόπτεται ξαφνικά όταν ενηλικιώνεται. Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», που φροντίζει άτομα με βαριά νοητική υστέρηση, για όλη τους τη ζωή.

«Προστασία για τα αδέσποτα ζώα»

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας μιλάει για το Σωματείο «Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων», STRAY.GR. που βοηθά αδέσποτα ζώα.