Η Σάσα Γκρέι, κατά κόσμον Μαρία Χατζή, είναι 22 χρονών! Μεγάλωσε στο Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ετών και το 2004 γνωστοποίησε στη μητέρα την απόφαση να μείνει μόνη της.

Ένα χρόνο αργότερα, αφού γράφτηκε σε σχετική σχολή, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κινηματογράφου, υποκριτικής και χορού. Με τις οικονομίες της μετακομίζει στη πόλη των Αγγέλων και εκεί ξεκινάει μια νέα ζωή για τη Μαρία…

Με το ψευδώνυμο Άννα Καρίνα, το οποίο μετά έγινε Σάσα Γκρέι έκανε το ντεμπούτο της στη κινηματογραφική βιομηχανία του πορνό.

Δε λένε ότι οι Έλληνες του εξωτερικού διαπρέπουν έξω; Ε, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Σάσα. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες πορνοστάρ κάποιοι μάλιστα τη συγκρίνουν ήδη με τη Τζένα Τζέιμσον.

«Το κορμί μου είναι η τέχνη μου. Επίσης είναι το εργαλείο με το οποίο βγάζω χρήματα», δηλώνει η ίδια τη στιγμή που έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες διαθέτοντας δικό της πρακτορείο στο χώρο που έχει κατακτήσει με τον… ιδρώτα της!