Ανάμεσα σε δυο κινηματογραφικές ταινίες θα επιλέξουν όσοι μείνουν σπίτι τους απόψε. Στην ταινία «Ο Νταν έφαγε κόλλημα», που είχε «παραδώσει τα όπλα» στο θέμα του έρωτα καρδιοχτυπά ξανά, ενώ στο «Κορίτσια ημερολογίου» ένα ημερολόγιο φέρνει ανατροπές.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

Ο ΝΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑ
Σκηνοθεσία: Πίτερ Χέτζις
Πρωταγωνιστές: Στιβ Καρέλ, Ζιλιέτ Μπινός, Ντέιν Κουκ

Ο Νταν είναι ένας χήρος, πατέρας τριών κοριτσιών που δεν δείχνει έτοιμος να δημιουργήσει νέα σχέση. Ένα Σαββατοκύριακο όμως στο πατρικό του πρόκειται να ανατραπούν σκέψη και διάθεση. Μία τυχαία γνωριμία με τη Μαρί θα του θυμίσει πως είναι ακόμα δυνατό να προχωρήσει στη ζωή του, τουλάχιστον μέχρις ότου η κοπέλα, για την οποία θα μιλήσει με τα θερμότερα λόγια στους δικούς του, εμφανίζεται «φάντης μπαστούνι» ως η νέα σύντροφος του αδελφού του. Το μόνο, που μένει για τον Νταν, είναι να ξεχάσει όσα σχέδια και όνειρα είχε μυαλό του για την αξιαγάπητη Μαρί… Όμως o Νταν «έφαγε κόλλημα»…
STAR, 22.00

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

Σκηνοθεσία: Νάιτζελ Κόουλ
Πρωταγωνιστές: Πενελόπι Γουίλτν, Τζούλι Γουόλτερς, Σίλια Ιμρι, Ανέτ Κρόσπι, Έλεν Μιρεν, Λίντα Μπασετ

Η Κρις και η Άνι, αν και πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, είναι οι καλύτερες φίλες. Η ήρεμη ζωή τους στο Γιορκσάιρ, αναστατώνεται, όταν ο άντρας της Άνι πεθαίνει από λευχαιμία. Ως ενεργό μέλος του τοπικού Ινστιτούτου Γυναικών, η Κρις θα ζητήσει την υποστήριξή τους στην πρωτοβουλία της για οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου της πόλης. Η ιδέα της έκδοσης ενός ημερολογίου με γυναίκες σε καθημερινές τους ασχολίες, μοιάζει παραδοσιακή, αλλά δεν είναι καθόλου, γιατί οι γυναίκες ποζάρουν γυμνές. Το ημερολόγιο γίνεται πρωτοσέλιδο εντός και εκτός χώρας και οι κυρίες – μοντέλα δίνουν συνεντεύξεις και φωτογραφίζονται. Όμως μέσα στον ενθουσιασμό και την επιτυχία, η σχέση ανάμεσα στις δυο φίλες θα δοκιμαστεί.
ET1, 22.00