Ο «Ναυτίλος», η πρώτη Ελληνική διαδραστική τηλεοπτική σειρά για τις θάλασσές μας, στο επεισόδιο του Σαββάτου 11 Ιουνίου στις 11 το πρωί ακολουθεί τον «Φυσητήρα: τον ευγενικό γίγαντα». Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), το μοναδικό ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη θαλάσσια έρευνα, παρουσιάζει τη σειρά ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που εξερευνά το θαλάσσιο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου (Αιγαίο Πέλαγος) και της Μαύρης Θάλασσας. Σε αυτό το επεισόδιο, οι άγνωστοι γίγαντες των ελληνικών θαλασσών. Μια τυχαία συνάντηση αποτελεί την αρχή μιας αποστολής και το όνειρο της συνάντησης με τους πρωταθλητές του υδάτινου κόσμου μας.

To «Μπες στο κλίμα» ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αξιολογήσει ενεργειακά ένα ακόμη σπίτι. H εκπομπή οικολογικής συνείδησης του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα προβληθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 19.00. Η πρώτη στάση της εκπομπής είναι οι γραφικές Άνω Αρχάνες. Η Χατούνα και ο Κώστας αποφάσισαν να κάνουν μια καλή αρχή. Μονώθηκε η ταράτσα του σπιτιού τους, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα και οι παλιές συσκευές έδωσαν τη θέση τους σε νέες, καινούριας τεχνολογίας και φιλικότερες προς το περιβάλλον.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ταξιδεύει με το Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο Αγκίστρι την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 13.00 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα «Γυρίσματα» θα ξεναγήσουν τους τηλεθεατές και σε άλλες γωνιές της πατρίδας μας. Θα ταξιδέψουν στην Ρόδο και θα επισκεφτούν τις πιο όμορφες παραλίες της αλλά και το ξεχωριστό Πρασονήσι όπου θα κάνουν και σερφ. Η εκπομπή ακόμη, καταγράφει τις ομορφιές της Λευκάδας. Τέλος, τα «Γυρίσματα» πηγαίνουν σε δύο φημισμένες παραλίες της Κρήτης: τα Μάλια και τη Χερσόνησο.

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Τα Παιδία Δεν Παίζει» η Αλεξάνδρα, ο Χρήστος, η Χρύσα και ο Βλαντ ετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού με τον Δήμαρχο της Πάτρας: θα του ζητήσουν να τους φτιάξει ένα μικρό γήπεδο στη γειτονιά τους. Συζητούν με τους γονείς τους τι θα πει ο καθένας και κατευθύνονται προς το Δημαρχείο. Αυτή θα είναι και η πρώτη τους επαφή με την γραφειοκρατία: η γραμματέας του δημάρχου τους παραπέμπει στον Πρόεδρο Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου. Αυτός τους συνιστά να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων οικοπέδων και να βρουν ποια είναι απαλλοτριωμένα. Μείνετε συντονισμένοι την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο «Πρόσωπα και απόψεις» ο Στέφανος Μάνος μιλά στον Μπάμπη Παπαδημητρίου για την ελληνική οικονομία, την κρίση, τους υπουργούς για τα ελληνικά κόμματα αλλά και γενικότερα για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα την Κυριακή 12 Ιουνίου στο «Πρόσωπα και απόψεις» του ΣΚΑΪ στις 16.00.