Τις γνώσεις και την ετοιμότητά τους καλλούνται για άλλη μια φορά να αποδείξουν στην πράξη, στο όγδοο επεισόδιο του Botrini’s Project οι εκπαιδευόμενοι.
Παρόλο που αρχικά συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό μάθημα σχετικά με τα μυστικά παραγωγής κρασιού στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης σε ένα οινοποιείο στη Νεμέα, το γέλιο σταματά απότομα για τους εκπαιδευόμενους όταν έρχονται αντιμέτωποι με την καινούρια πρόκληση του Έκτορα Μποτρίνι.
Σύμφωνα με τη νέα δοκιμασία οι σεφ καλλούνται να μαγειρέψουν για 10 σημαντικούς καλεσμένους στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου έχοντας, όμως, ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να καταπλήξουν τους καλεσμένους.
Το άγχος για τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας των πιάτων αλλά και ο φόβος ενδεχόμενης αποχώρησης είναι δύο παράγοντες που αναμένεται να επηρεάσουν καταλυτικά τόσο την ψυχολογία των συμμετεχόντων όσο και την απόδοσή τους.
Θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να μην απογοητεύσουν τον Έκτορα Μποτρίνι; Θα δούμε.