Το μαγαζί ανήκει στον 61χρονο Χρήστο, πρώην μετρ και ξεκίνησε ως πιτσαρία και στην αρχή, επειδή ήταν το μοναδικό στην περιοχή, πήγαινε καλά. Με την άφιξη και άλλων καταστημάτων στην περιοχή, η πελατεία του Χρήστου άρχισε να συρρικνώνεται.
Προκειμένου να φέρει κόσμο στο μαγαζί του, ο Χρήστος πρόσθεσε στο μενού μαγειρευτά και ψητά, όμως δεν είδε κανένα αποτέλεσμα.
Ο 25χρονος γιος του, ο Γιάννης, θέλει να πάρει στα χέρια του την επιχείρηση και να την ανανεώσει ώστε να ζήσει από αυτή. Θέλει να δώσει νέα ταυτότητα στο εστιατόριο, κάτι όμως που βρίσκει την σθεναρή αντίδραση από τον πατέρα του. Τι από όλα θα καταφέρει να πετύχει ο Μποτρίνι με την παρέμβασή του; Θα το δούμε απόψε…