Οι «Απαράδεκτοι» ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του Mega και, αν και η Δήμητρα Παπαδοπούλου δέχτηκε πρόταση για τη συνέχεια της σειράς, εκείνη αρνήθηκε. Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για εκείνη την περίοδο της της ζωής της. «Είχαν σφαχτεί για εμάς Mega και ΑΝΤ1, αλλά το Mega είδε πρώτο το σίριαλ και το έκλεισε. Είναι το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου, γιατί είναι ολόδικό μου, σε αντίθεση με το “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς”», σχολίασε και εύλογο ήταν να ερωτηθεί για τους λόγους που δεν υπήρξε συνέχεια.

«Αρνήθηκα γιατί δεν μπορούν να γίνουν. Το έχω συνειδητοποιήσει», απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπονοώντας ότι μετά το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά, δεν θα μπορούσε να είναι ίδια η σειρά.

Τέλος, αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει το Fame Story, ωστόσο όταν είπε στο Γιάννη Λάτσιο ότι ήθελε να «ανεβαίνει ο διαγωνιζόμενος, να λέει το τραγούδι του και να περνάμε όλοι καλά», η απάντησή του ήταν «Καλά, άστο»…