Πιο κοντά από ποτέ στα 100.000 ευρώ έφτασε ένας παίκτης χθες το βράδυ στον «Εκατομμυριούχο» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με την ερώτηση να αφορά στα ψηλά τακούνια τον 10ο αιώνα.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παγανός Κουκάκης βρέθηκε στην καρέκλα του γνωστού τηλεπαιχνιδιού και μετά από ένα σερί 14 σωστών απαντήσεων έφτασε να διεκδικεί τα 100.000 ευρώ.

«Ψηλά τακούνια φορούσαν από τον 10ο αιώνα στην Περσία οι άντρες…», ήταν η επίμαχη 15η ερώτηση, με τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις να είναι:

Α. Βασιλείς
Β. Ιππείς
Γ. Ιερείς
Δ. Καλλιτέχνες

Εκείνη τη στιγμή οι σχετικές αναζητήσεις το διαδίκτυο πήραν φωτιά, που δείχνει την αγωνία των τηλεθεατών να βρουν τη σωστή απάντηση.

«Είμαι στο Α, από την αρχή, δεν ξέρω. Από την αρχή μου κόλλησε και ενστικτωδώς κλείνω στον βασιλιά» είπε αρχικά ο παίκτης, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε την πρόθεσή του να το ρισκάρει:

«Θέλω να το ρισκάρω, ρε Γρηγόρη. Θα στεναχωρηθώ άμα είναι λάθος αλλά δεν ξέρω… Αν δεν μου «γυάλιζε» κάτι θα σταματούσα, αλλά μου γυαλίζει τώρα».

Στη συνέχεια, σκεπτόμενος ότι είναι μεγάλο το ρίσκο, αφού αν έχανε θα έχανε και τις 30.000 που είχε κατοχυρώσει και θα έφευγε με μόλις 5.000 ευρώ, αποφάσισε να σταματήσει.

«Θα ‘ναι ωραία πληροφορία για να την μάθουμε αλλά… Γρηγόρη μου, θα σταματήσω», είπε, δηλώνοντας ότι η απάντηση που θα έδινε αν συνέχιζε θα ήταν το Β. Ιππείς.

Η απογοήτευση ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του, αφού αυτή θα ήταν και η σωστή απάντηση που θα του χάριζε τα 100.000 ευρώ.