Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, αναφέρθηκε στη θητεία του στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Αναφέρθηκε στην οικονομική ευρωστία της ΕΡΤ, στη δημιουργία του Ertnews, στο Ertflix και στη μυθοπλασία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ζούλας

«Κλείνω σήμερα ένα πενταετή κύκλο, όχι μόνον με απολύτως ήσυχη τη συνείδησή μου, αλλά και υπερήφανος για όσα όλοι μαζί καταφέραμε. Το ξέρει καλά η Κατερίνα Κασκανιώτη. Θα το καταλάβει σύντομα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η ΕΡΤ ξεκινά αυτή τη σεζόν με όρους που ζηλεύουν ακόμα και τα ιδιωτικά κανάλια και δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τέτοια εποχή το 2019. Ειλικρινά πιστεύω ότι η σεζόν που ξεκινά θα είναι η χρονιά της ΕΡΤ και θα είναι η χρονιά που θα κεφαλαιοποιήσει η ΕΡΤ από κάθε άποψη όσα έγιναν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οικονομικά είναι πιο εύρωστη από ποτέ και προγραμματικά επίσης πιο έτοιμη από ποτέ. Ξεκινήσαμε το πρόγραμμά μας πριν από όλους – άλλωστε έχουμε ήδη τις πρώτες θετικές ενδείξεις.

Τόσο οι εκπομπές μας όσο και τα δελτία του ΕΡΤNews όσο και τα καθημερινά ψυχαγωγικά μας προγράμματα και του Σαββατοκύριακου, έχουν πια την αναγνώριση που πραγματικά τους αξίζει».