Αθλητικό Σάββατο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να αναμετρώνται με Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη αντίστοιχα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Λίγο αργότερα ένα αχτύπητο δίδυμο από λησταρχίνες σε μια ταινία Γουέστερν με πολλή δράση και γέλιο.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ

ΠΑΟΚ και Ξάνθη αναμετρώνται για την 19η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-0 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ η ακριτική ομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη.
NOVASPORTS2, 17.15

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Μετά το ‘διπλό’ στην Τρίπολη επί του Αστέρα με σκορ 3-0, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει για τη 19η αγωνιστική της Superleague τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ.
NOVASPORTS2, 19.30

ΛΗΣΤΑΡΧΙΝΕΣ
Σκηνοθεσία: Χοακίμ Ρόννινγκ Έσπεν Σάντμπεργκ
Παίζουν: Πενέλοπε Κρούζ, Σάλμα Χάιγεκ, Στιβ Ζαν , Ντουάϊτ Γιόακαμ

Μεξικό, 1880. Η Σάρα είναι κόρη ενός πλούσιου τραπεζίτη, με ευρωπαϊκή παιδεία… Η Μαρία είναι κόρη μιας φτωχής αγροτικής οικογένειας, που μάλλον δεν ξέρει και πολλά από savoir vivre. Οι δυο τους έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μοιραστούν το ίδιο πεπρωμένο ενώ οι αγεφύρωτες κοινωνικές τους διαφορές τις έχουν κάνει να μισούν η μια την άλλη. Μέχρι τη στιγμή που η απόφαση ενός απεσταλμένου της New York Bank & Trust να αποσπάσει παρανόμως μεγάλα κομμάτια μεξικάνικης γης για να περάσει από εκεί ο καινούργιος σιδηρόδρομος, τις μεταμορφώνει στο πιο αχτύπητο και διαφορετικό δίδυμο λησταρχίνων που έχει γνωρίσει ποτέ η άγρια Δύση. ‘Oσο για τους στόχους που επιλέγουν; Αποκλειστικά τα υποκαταστήματα της τράπεζας Bank & Trust. Τιμωροί, εκδικητές ή απλώς παράνομες; Πάντως ο κόσμος του Μεξικού τις λατρεύει…
ET1, 21.00