Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα δείχνει να σταθεροποιείται. Η Δανάη δεν φεύγει λεπτό απ’ το πλευρό του, ενώ και οι φίλοι του είναι κοντά του. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η έρευνα στο σπίτι του Βερβερίδη είναι σε εξέλιξη. Ο Αλέκος Χατζής καταστρώνει τα σχέδιά του για να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη.

Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Φαίδρα να ομολογήσει τη δολοφονία του Αριστομένη. Ο θυμός του Βερβερίδη για τον χαμό του εγγονού του τον οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια. Ένα πρόσωπο κλειδί βοηθάει τον Αλέκο στην καταστροφή του Δημήτρη και του Σταύρου.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:30 στους «Παγιδευμένους»;

Τυφλωμένος από τον θάνατο του εγγονού του, ο Πάνος ζητάει από τον Αλέκο να πάρει εκδίκηση από τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ετοιμάζεται για την κηδεία της Κατερίνας. Ο Σπύρος ανησυχεί για τον Δημήτρη, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο.

Η Άννα προσπαθεί να κάνει τη Χρύσα να δει την αλήθεια για τον Περικλή. Ο Σταύρος αποφασίζει να κλείσει την υπόθεση, όμως τα σχέδια του Αλέκου και του Πάνου είναι άλλα. Ποιος είναι ο άνθρωπος που έρχεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων; Τι ρόλο θα παίξει;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: