Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Οι έρευνες για τον θάνατο του Αριστομένη, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας, συνεχίζονται. Όμως, μία κατάθεση θα τους μπερδέψει όλους. Ποιος και γιατί θέλει να παραπλανήσει την Αστυνομία; Ταυτόχρονα, συνεχίζονται και οι έρευνες για τον απαγωγέα και δολοφόνο του πηγαδιού. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που φανερώνουν, επιτέλους, την αλήθεια. Η σύλληψη του δράστη, όμως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Εξελίσσεται σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό με θύματα και από τις δύο πλευρές.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1

Παγιδευμένοι - Spoiler

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 17: Μετά τη συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, ο Αντρέας και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ποιος από τους δύο θα αφήσει την τελευταία του πνοή εκεί; Ο Δημήτρης είναι σε σοκ. Η Άννα, η Αγγελική και ο Σταύρος αγωνιούν στο πλευρό του Ανδρέα, όπως και η Δανάη, που φοβάται πολύ για τον μπαμπά της. Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος εξαπολύει απειλές προς όλους, έχοντας δίπλα του τον Αλέκο, ο οποίος, μέσα από αυτή την κατάσταση, ψάχνει τρόπους να παγιδέψει τον Δημήτρη. Θα τα καταφέρει;

Παγιδευμένοι - Spoiler

Τρίτη 28 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 18: Η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα δείχνει να σταθεροποιείται. Η Δανάη δεν φεύγει λεπτό απ’ το πλευρό του, ενώ και οι φίλοι του είναι κοντά του. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η έρευνα στο σπίτι του Βερβερίδη είναι σε εξέλιξη. Ο Αλέκος Χατζής καταστρώνει τα σχέδιά του για να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη για τον θάνατο του Παναγιώτη. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Φαίδρα να ομολογήσει τη δολοφονία του Αριστομένη. Ο θυμός του Βερβερίδη για τον χαμό του εγγονού του τον οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια. Ένα πρόσωπο κλειδί βοηθάει τον Αλέκο στην καταστροφή του Δημήτρη και του Σταύρου.