Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Μετά τη φωτιά» είδαμε πως: Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι πίσω από τη φωτιά πιθανότατα κρύβεται ο Αλέξανδρος. Η Ιωάννα, λίγο πριν καταγγείλει τον Άρη στην Αστυνομία, κοινοποιεί στους δημοσιογράφους την κακοποίηση που δέχεται από αυτόν και βρίσκει ανέλπιστους συμμάχους.

Ο Αλέξανδρος συναντά για πρώτη φορά την Μάνια/Ανθή. Ο Οδυσσέας γνωρίζει καλύτερα την Ειρήνη, η οποία περνάει το βράδυ στο σπίτι του. Η Ιωάννα επισκέπτεται τον Κώστα για να ζητήσει όσα της ανήκουν, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε στις 21:00 στον Ant1 με διπλό επεισόδιο.

Η Ιωάννα αισθάνεται πιο δυνατή χάρη στο ισχυρό κύμα συμπαράστασης που δέχεται από τον κόσμο. Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί ο Άρης έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο χτύπημα. Ο Τάσος αποφασίζει να παραιτηθεί και η Ειρήνη τού προτείνει να δουλέψει ως οδηγός στο σπίτι της Φαίδρας. Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι του Άρη αποφασισμένη να δει την κόρη της με κάθε κόστος. Ο Θάνος προσπαθεί να τα βρει ξανά με την Αναστασία. Ο Άρης δίνει στην Ιωάννα την Ιόλη κι εκείνη την παίρνει και πηγαίνουν στο σπίτι του Νίκου. Όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ελπίζει.

Η Ιωάννα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μηδέν, καθώς ο Άρης είναι πάντα ένα βήμα μπροστά της. Η Ειρήνη προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά κι εκείνη ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε. Ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο γι’ αυτό που του έκανε. Ο Νίκος παραχωρεί στην Ιωάννα ένα μικρό διαμέρισμα που είχε για αποθήκη για να μείνει όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη με τον Άρη.

Η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι πίσω από τη φωτιά πιθανότατα κρύβεται ο Αλέξανδρος. Η Ιωάννα, λίγο πριν καταγγείλει τον Άρη στην Αστυνομία, κοινοποιεί στους δημοσιογράφους την κακοποίηση που δέχεται από αυτόν και βρίσκει ανέλπιστους συμμάχους. Ο Αλέξανδρος συναντά για πρώτη φορά την Μάνια/Ανθή. Ο Οδυσσέας γνωρίζει καλύτερα την Ειρήνη, η οποία περνάει το βράδυ στο σπίτι του. Η Ιωάννα επισκέπτεται τον Κώστα για να ζητήσει όσα της ανήκουν, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου