Μια νέα κόντρα με αφορμή το άρμεγμα της αγελάδας ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Παρλάντζα και την Πηνελόπη Ορφανουδάκη στο επεισόδιο της Τρίτης (31/10). Ο Νίκος που την αρμέγει καθημερινά, έχει πει στους συμπαίκτες του στη Φάρμα να μην περνάνε την ώρα που κάνει αυτήν τη δουλειά, αφού τρομάζει το ζώο.

Η Πηνελόπη που βρέθηκε μαζί με τον Νίκο και τον Γιαννακίδη την ώρα του αρμέγματος, κατηγόρησε τον Νίκο ότι μόνο σε εκείνη έκανε παρατήρηση, ενώ, μάλιστα, στη συνέχεια χτύπησε το ζώο.

Για την ακρίβεια, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αρμέξουν την αγελάδα του αγροκτήματος, όμως λόγω κάποιας απότομης κίνησης του ζώου εκείνο φαίνεται να έχυσε το γάλα και να χτύπησε ελαφρά τον Νίκο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα που μετέφερε η Πηνελόπη στους συμπαίκτες της, ο Νίκος Παρλάντζας ανταπέδωσε το χτύπημα στο ζώο, προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων.

«Ο Νίκος δεν με χωνεύει αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, ούτε κι εγώ τον πάω», είπε αρχικά η Πηνελόπη.

«Σήμερα κατάλαβα ότι (ο Νίκος) νιώθει τσίτα κομπλεξικά… Πήγα να πλησιάσω την αγελάδα και φώναζε. Σε εμένα φώναζε μόνο τη στιγμή που άλλοι έφερναν νερά, του έπαιξε μία η αγελάδα, δεν το ‘δα, είχα γυρισμένη πλάτη και πρέπει να έχυσε και λίγο γάλα, πρέπει να τον βρήκε στο πόδι και μετά της έπαιξε μία», είπε η Πηνελόπη στην Έλενα.

«Δεν κοιτάω την αγελάδα, ούτε τους έχω πλάτη εντελώς και κάποια στιγμή ακούω ένα πλαφ”, γυρνάω και βλέπω λίγα γάλατα χυμένα και τον Νίκο να λέει “άει α…σου πια!”. Μπορεί επειδή έχει πολλές μύγες γύρω από την αγελάδα, μπορεί να ‘θελε να τις σκοτώσει, δεκτό κι αυτό», είπε η Πηνελόπη στην κάμερα.

Όταν η Πηνελόπη μετέφερε τα νέα στον Γιώργο Τσάμη, εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Ήσουν μπροστά όταν χτύπησε την αγελάδα ο Παρλάντζας; Αυτό ήταν το τελειωτικό για εμένα… Θα γίνει χαμός! Αν έχει συμβεί οποιαδήποτε κακοποίηση σε οποιοδήποτε ζώο θα πρέπει να αναφερθεί», είπε ο παίκτης.

Ωστόσο, η παρέα του Νίκου Παρλάντζα έδειξε να μην πείθεται από τους ισχυρισμούς της Πηνελόπης, με τον Γιαννακίδη να της απαντά: «Ποια κακοποίηση ζώου; Πες μου πού υπάρχει κακοποίηση ζώου».

Ο μυστηριώδης φάκελος-έπαθλο κι η απόφαση της Έλενας

Μετά τη νίκη της γαλάζιας ομάδας με 2-0 στην τελευταία δοκιμασία της Φάρμας, η Έλενα καλέστηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να διαβάσει το μυστηριώδες έπαθλο που έκρυβε ο φάκελος.

«Ό,τι δεν επιλέξεις καταλήγει στην πράσινη ομάδα και το διαχειρίζεται ο Άλκης» της είπε ο παρουσιαστής, με την αρχηγό των «Γαλάζιων» να διαβάζει δυνατά όσα γράφει ο φάκελος. «Έχεις ασυλία μέχρι την ένωση που θα μείνετε δέκα παίκτες. Αν δεν τη θέλεις μπορείς να δώσεις την ασυλία σε όποιο άλλο μέλος της ομάδας επιθυμείς», διάβασε η Έλενα λέγοντας ότι θέλει να τo συζητήσει με την ομάδα της.

«Αυτή η ασυλία δε με απασχολεί» είπε στους συμπαίκτες της, δηλώνοντας ότι θέλει να δώσει την ασυλία στον φίλο της Γιώργο Τσάμη, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Είναι μια δύσκολη απόφαση πραγματικά, γιατί καταλαβαίνω ότι τα παιδιά που έπαιξαν και κουράστηκαν θα ήθελαν να φάνε, επειδή όμως με τον Γιώργο (σ.σ. Τσάμη) έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά από την αρχή κι έφυγε κάποια στιγμή επειδή στοχοποιείται γιατί είναι ο μάγειρας της ομάδας και πάντοτε κινδυνεύει, θα ήθελα να το δώσω στον Γιώργο. Το έδωσα γιατί πραγματικά το αξίζει να παραμείνει στο παιχνίδι και δε θέλω να βρεθεί σε δύσκολη θέση», είπε η Έλενα στην κάμερα.

«Σε ευχαριστώ Έλενα. Το χρειάζομαι όντως, νιώθω ότι μέχρι την ένωση θα κινδυνέψω ξανά», είπε ο Τσάμης στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Γιαννακίδη. «Για ποιο λόγο ερωτηθήκαμε; Για να κάνει η Έλενα ό,τι θέλει; Γιατί δεν το κάνει με τον δικό της ιδρώτα… Ο Αλέξανδρος χτύπησε με το ξύλο. Για ποιο λόγο με το χτύπημα του Αλέξανδρου να μείνει ο Γιώργος; Αξίζει ο Γιώργος να μείνει στη δεκάδα; Δεν αξίζει, σας το λέω εγώ από πρώτο χέρι», είπε μιλώντας στην κάμερα.

Η ασυλία του Γιώργου Τσάμη, η… κακοποίηση της αγελάδας και το μποξεράκι που εκνεύρισε τον Γιώργο Γιαννακίδη

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ασυλίας του Γιώργου Τσάμη από το στόμα της αρχηγού της Έλενας, η κουβέντα «άναψε» στο σπίτι της Φάρμας.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τα όσα έγιναν με το έπαθλο, με τους συμπαίκτες του Τσάμη να θεωρούν ότι σαν κίνηση δεν ήταν αποδεκτή αυτή που έγινε, δηλαδή να του δώσει η Έλενα την ασυλία. «Και για εμένα έγιναν κινήσεις που δεν είναι αποδεκτές μέσα στο παιχνίδι… η κακοποίηση ζώου. Από τη στιγμή που κακοποιείς ζώο είναι σαν να σπας ένα συμβόλαιο», απάντησε ο Γιώργος Τσάμης.

Εκείνη την ώρα μπήκε στην κουβέντα ο Γιώργος Γιαννακίδης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία κακοποίηση ζώου. «Θέλω να μου πεις για το χτύπημα ξανά, γιατί εγώ στο εξήγησα… Πρώτον δεν υπάρχει χτύπημα», ρώτησε ο Γιαννακίδης τον Τσάμη φανερά εκνευρισμένος, με τον Τσάμη να λέει ότι του το είπε η Πηνελόπη.

Στη συνέχεια ο Τσάμης μίλησε για τον κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα στους κτηνοτρόφους να κατευνάσουν τη συνείδησή τους. Το ύφος του Τσάμη δεν άρεσε καθόλου στον Γιαννακίδη, αλλά και το γεγονός ότι κυκλοφορεί με το μποξεράκι του. «Βλέπουν τα παιδιά μου; Το σέβεσαι;», τον ρώτησε. «Να σεβαστώ τι; Το σώμα μου; Να κρύβομαι; Θα επιλέξω εγώ τι θα φορέσω», απάντησε ο Τσάμης. «Θα φοράω ό,τι θέλω, όποτε θέλω και κάθε φορά που το θέλω», είπε στην κάμερα ο Τσάμης.

«Πιστεύεις ότι αξίζεις να πας στη δεκάδα;», ρώτησε ο Γιαννακίδης τον Τσάμη. «Γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζω; Η Φάρμα είναι μόνο για φάρμερς;», απάντησε ο Τσάμης. «Δεν έχεις σχέση με τη Φάρμα», είπε ο Γιαννακίδης.

H παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε να προβάλλει δεύτερη φορά το πλάνο με τον Νίκο και την αγελάδα, όπου επιβεβαιώνεται ότι ο χτύπος ήταν από το ζώο και όχι από τον παίκτη της Φάρμας, επομένως δεν υπήρξε καμία ένδειξη κακοποίησης.