Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο. Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική.

Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά. Ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00;

Ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη… Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, της δίνει κάτι για την Πολυξένη… Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία. Ο Πάρης καταρρακωμένος ψυχολογικά πηγαίνει στο Μπραζίλ. Εκεί όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Σο δωμάτιο της Μάγιας βρίσκει κάτι που δεν περίμενε ποτέ να δει…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: