Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha ο «Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Μεμά να μείνει στην Ελλάδα. Η καινούρια είδηση για την περιουσία της Όλγας φτάνει στα αυτιά όλων… Η αναστάτωση είναι μεγάλη στην οικογένεια και όχι μόνο… Η αστυνομία έχει αρχίσει να εξετάζει πλέον την υπόθεση του Αποστόλη υπό νέα σκοπιά… Ο Άγης και η Πολυξένη έχουν πάρει μία μεγάλη απόφαση που δε θα επηρεάσει μόνο τη δική τους ζωή…

Η Αμαλία επιστρέφει στον «Παράδεισο» και εκεί μια απροσδόκητη συνάντηση θα της δημιουργήσει καινούριες σκέψεις που τις είχε αφήσει στο παρελθόν… Ο Ντίνος απ’ την άλλη δε θα χαρεί τόσο με αυτή την αλλαγή… Η Βικτώρια θα εξαγοράσει έναν νέο σύμμαχο στην προσπάθειά της να κερδίσει το χαμένο έδαφος που έχασε μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη, όμως αδυνατεί να πιστέψει τις εικασίες της αστυνομίας. Τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Γεωργίας, συνεχίζονται. Ο ανταγωνισμός και ο φθόνος μπαίνει σιγά-σιγά στην οικογένεια του Παραδείσου. Η Βικτώρια κάνει μία ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια… Η Ματούλα θα δεχθεί την πρώτη απογοήτευση από την κόρη της. Ο Σίμος απ’ την άλλη υποδέχεται την μητέρα του στο πατρικό της σπίτι… Το περιστατικό που συμβαίνει στην Γεωργία θα φέρει σε όλους μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: