Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν έξι μήνες. H γνωστή Influencer ξεκίνησε σχεδόν αμέσως γυμναστήριο και διατροφή για να επανέλθει στις αναλογίες που διατηρούσε πριν την εγκυμοσύνη και μάλιστα είχε δημοσιεύσει και αρκετές φωτογραφίες και stories όπου μαζί της ήταν και ο «Νουνίτο».

Το βράδυ της Παρασκευής (14/7) η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση με φωτογραφίες, στις οποίες μας δείχνει πώς είναι πραγματικά το σώμα της. Δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία με και χωρίς photoshop και μάλιστα στις επόμενες δίνει και μαθήματα καλής πόζας ώστε να κρύβονται χωρίς… πείραγμα οι ατέλειες και η κοιλίτσα.

Οι φωτογραφίες της είναι από το πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλική Ριβιέρα.

«Social media is #FAKE (swipe left) Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η @j.touni μοιάζει με την @j.touni. Σας αγαπώ πολύ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όλη η ευτυχία μου σε μια φωτογραφία»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τώρα περνάει λίγο χρόνο μακριά από τον γιο του και την Ιωάννα Τούνη, καθώς οι δυο τους βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της γνωστής Influencer.

Ωστόσο, όπως είναι επόμενο του λείπουν στο έπακρο τόσο η γυναίκα του όσο και ο μπέμπης τους! Έτσι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίρνει καθημερινά την Ιωάννα Τούνη βίντεο κλήση για να βλέπει τον μονάκριβο γιο του.

Το πρωί της Παρασκευής (14/7), σε μια από τις καθημερινές κλήσεις τους, ο παρουσιαστής ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο: «Όλη η ευτυχία μου σε μια φωτογραφία».