Ένας άνδρας από την Ισπανία έγινε μοντέλο σε ηλικία 91 ετών και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κλείσει συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες, όπως τα Zara και η Adidas, ενώ συναρπάζει το κοινό σε κάθε καινούργια φωτογραφία του.

Σύμφωνα με το cnn.com πρόκειται για τον Αντρέ Γκαρθία Κάρο που έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο «Ισπανός βασιλιάς». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν το 2020 με την έλευση του lockdown, καθώς τότε πήγε να μείνει μαζί του, η εγγονή του Σελίν βαν Χιλ.

Τότε, του δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και να τον τραβάει επαγγελματικές φωτογραφίες, ενώ τον έντυνε αναλόγως, παρότι η ίδια δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τη φωτογραφία.

Σύντομα, οι αναρτήσεις συγκέντρωσαν πολλές θετικές αντιδράσεις και γρήγορα ήρθαν προτάσεις από μεγάλες εταιρίες. Έτσι, η γυναίκα αποτελεί πλέον τον προσωπικό του φωτογράφο, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως «λυπάμαι που δεν είχα ξεκινήσει αυτή την καριέρα 20 χρόνια νωρίτερα».

Μάλιστα, στις φωτογραφίες ο 91χρονος φαίνεται αρκετά νεότερος, με την εγγονή του να δηλώνει περιπαικτικά, ότι «έχει κάνει συμφωνία με τον Διάβολο», ειδικά από τη στιγμή που εξακολουθεί να καπνίζει και να απολαμβάνει τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Έτσι, η Σελίν βαν Χιλ πιστεύει πως ο παππούς της αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του γιατί κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται την ανάγκη να παριστάνει τον ηλικιωμένο. «Όταν είσαι 70 ή 80 ετών, δεν σημαίνει ότι η ζωή σου έχει τελειώσει και ότι πρέπει να φέρεσαι σαν μια γλυκιά ηλικιωμένη γιαγιά και να μην κάνεις τίποτα άλλο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σε οποιαδήποτε ηλικία» υποστηρίζει.