Η Βρετανίδα καλλιτέχνης Adele πραγματοποιεί συναυλίες στο Λας Βέγκας και μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα εκπληκτικά της κομμάτια, καθώς με τις ερμηνείες της καταθέτει την ψυχή της. Στην πιο πρόσφατη συναυλία της, όμως, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους και κάποια πιο προσωπικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Adele μίλησε με ειλικρίνεια για το γεγονός στους θαυμαστές της για το γεγονός πως υπέφερε από μυκητίαση σε ένα πολύ άβολο σημείο του σώματός της, λόγω του ότι φορούσε κορσέ. Η 35χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τη «φαγούρα» που έπαθε στη βουβωνική της χώρα, αφού κάθε νύχτα αναγκαζόταν να φορά καλσόν – κορσέ για τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εμφάνισής της το Σαββατοκύριακο, είπε στο κοινό ότι ζεσταινόταν πάρα πολύ κάτω από τους προβολείς της σκηνής. Σύμφωνα με το independent.co.uk, η Adele είπε ότι «ιδρώνει το στήθος μου» και πρόσθεσε: «Χρειάζομαι μια πετσέτα, Χριστέ μου»!

Συνέχισε να λέει στο πλήθος ότι ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι είχε «jock itch», μια μυκητίαση που προκαλεί μια φαγούρα και εξάνθημα σε ζεστές, υγρές περιοχές του σώματος, όπως η βουβωνική χώρα. «Είναι λίγο χοντροκομμένο, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει!» είπε η τραγουδίστρια.

«Προφανώς, όταν κάνω τις συναυλίες μου φοράω κορσέ και τα κρατάω όλα μέσα μου. Και ιδρώνω πολύ και ο ιδρώτας δεν πάει πουθενά. Οπότε βασικά κάθομαι μέσα στον ιδρώτα μου. Και ο γιατρός μου, μου έδωσε κρέμα για τη φαγούρα», συνέχισε η ίδια.

Αναφερόμενη στην τοπική θεραπεία για την πάθηση, η Adele πρόσθεσε: «Μοιάζει σαν να είμαι αθλητής βασικά, οπότε πρέπει να την ψεκάζω πάνω μου. Δεν ξέρω γιατί στο διάολο σας το είπα αυτό».

Αλλά η σούπερ σταρ έδωσε στους θαυμαστές της και μερικά καλά νέα για τον εαυτό της. «Μιλώντας για το σώμα μου, έχω αρχίσει να σηκώνω ξανά βάρη, αν αφορά κανέναν. Και το λατρεύω απόλυτα».

«Είχαμε ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα και είμαι καταβεβλημένη που επέστρεψα. Είχα βαρεθεί πάρα πολύ. Με κάποιο τρόπο μου λείψατε. Είναι μια υπέροχη αλλαγή. Μου αρέσει πραγματικά να κάνω αυτά τα σόου και είναι το αποκορύφωμα της εβδομάδας μου. Ήθελα απεγνωσμένα να επιστρέψω. Έχει ένα εντελώς νέο νόημα», ανέφερε η Adele για την τρίμηνη διακοπή που είχε από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας.