Ένας νέος χωρισμός φαίνεται πως κλονίζει την ελληνική showbiz. Αυτή τη φορά, φέρεται να αφορά ένα – έως κάποτε – ερωτευμένο ζευγάρι, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα.

Ο γυρισμός του Σχίζα από το Survivor All Star ίσως δεν ήταν αρκετός για να κρατηθεί η φλόγα ανάμεσα σε εκείνον και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Αυτή τη στιγμή, η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου βρίσκεται σε μια άνω τελεία. Και θα δούμε αν θα γίνει κανονική τελεία, γιατί εδώ και δύο ημέρες, η Αλεξάνδρα έχει φύγει από το σπίτι που είχαν μετακομίσει πριν από λίγους μήνες, στην περιοχή του Μετς», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο ρεπορτάζ του.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έσπευσε να σχολιάσει τον χωρισμό του ζευγαριού, λέγοντας πως «θα τα ξαναβρούνε, δεν υπάρχει χωρισμός μέσα στον Ανάδρομο. Μετά τις 15 Μαΐου θα τα ξαναβρούν».

Η μετακόμιση της Παναγιώταρου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει φύγει εδώ και λίγες μέρες από το σπίτι που συζούσε με τον Στάθη Σχίζα. Η ίδια, ανέβασε χθες κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά από αρκετές ημέρες απόχης από τα social media. Σημειώνεται, πως ακόμα δεν έχει σβήσει από τον λογαριασμό της τις κοινές της φωτογραφίες με τον Στάθη Σχίζα.

Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού

Πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, ο φωτογραφικός φακός είχε πιάσει το ζευγάρι σε πρόσφατη κοινή τους έξοδο. Η Παναγιώταρου και ο Σχίζας εντοπίστηκαν στην περιοχή της Γλυφάδας, ύστερα από βόλτα στους δρόμους της.