Από πού άντλησαν την έμπνευση να δώσουν το όνομα «Γιάγκος» στο γιο τους, εξήγησε η Μπέσσυ Μάλφα η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12).

Η ηθοποιός και σύζυγος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, εξήγησε πως το όνομα «Γιάγκος» είναι εμπνευσμένο από ένα βιβλίο ενώ πρόσθεσε πως τόσο σε εκείνη όσο και στον σύζυγό τους, αρέσει να κάνουν πλάκες μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογήθηκε πως «το Γιάγκος προέρχεται από το Γιάννης και το Άγγελος και το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο, το “Μαύρος άγγελος”. Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσατντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονική φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή».

«Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε “αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί“. Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοιμε έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο» πρόσθεσε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Μας αρέσει ακόμα να κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Όμως φάρσες, όχι, δεν μου κάνει» σημείωσε η ηθοποιός.