Η σειρά του Alpha, «Σασμός» κάθε βράδυ τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις. Οι χαρακτήρες της σειράς έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές οι οποίοι θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα για τους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Ο τηλεοπτικός «Βαγγέλης» του «Σασμού» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (25/11) και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως ακολούθησε την υποκριτική γιατί δεν ήθελε να πάει… Στρατό!

Ο ηθοποιός Γιώργος Τριανταφυλλίδης ο οποίος υποδύεται τον «Βαγγέλη» αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha αλλά και στον ρόλο που τον ώθησε να χάσει πάρα πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

«Ξεκίνησε με αφορμή μία επαγγελματική υποχρέωση. Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες μόνο με διατροφή και γυμναστική. Ήταν και για θεατρική δουλειά αλλά πρωτίστως ήταν για τη σειρά της ΕΡΤ» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

«Δεν ήθελα να μπω φαντάρος και έψαχνα διακαώς ένα ΙΕΚ, οτιδήποτε, έτσι ώστε να πάρω αναβολή. Έτσι προέκυψε η υποκριτική, δεν το είχα σκεφτεί καν» τόνισε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

«Ο Βαγγέλης είναι χαρακτήρας με πάθη. Πάλι θα μπλέξει» αποκάλυψε για την πλοκή της σειράς ο ηθοποιός.