Η Νάντια Μπουλέ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να κάνει πρωινό, αλλά και για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που «καλύπτει» τα πάντα.

«Θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθώ στην πρωινή ζώνη. Πολύ ευχάριστα και εύκολα θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί, πέρασα πολύ καλά όταν το έκανα», δήλωσε.

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πώς αυτή λειτουργεί αντιστρόφως για τα επαγγελματικά της, καθώς σε όλες τις συνεντεύξεις της, η προσωπική της ζωή είναι το κεντρικό θέμα και όχι η δουλειά της, είπε πως «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Θα ήμουν πολύ πιο χαλαρή στο να μιλήσω για τη ζωή μου αν δεν αισθανόμουν ότι δίνεται βάση μόνο σε αυτό το κομμάτι. Σε μια περίοδο που είναι δημιουργική και απολαμβάνω πράγματα που κάνω, όπως η τηλεόραση, η μουσική και το ραδιόφωνο, γίνεται μια υπερκάλυψη όλων λόγω ενός θέματος που κρατάω σπίτι μου και δεν θέλω να βγάζω προς τα έξω — όσο μπορώ. Με τη στάση μου δείχνω ότι δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Όλο το προηγούμενο διάστημα που δεν ήμουν στα τηλεοπτικά και επιστρέφοντας τώρα, θεωρώ ότι έχω να μιλήσω για πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και όχι γι’ αυτό».