Πολλά έχουν αλλάξει για τη βασιλική οικογένεια από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσουν στην Καλιφόρνια. Από τότε που έκαναν την «έξοδό» τους, πλήθος ισχυρισμών και φημών για την οικογένεια και τις σχέσεις τους έχουν κυκλοφορήσει στον Τύπο.

Ορισμένοι από τους ισχυρισμούς προέκυψαν από τη συνέντευξη του ζευγαριού στην φίλη τους, πια, Όπρα Γουίνφρεϊ. Για παράδειγμα, η Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του γιου τους Άρτσι όταν γεννηθεί». Το ζευγάρι αρνήθηκε να πει ποιος συμμετείχε στις συζητήσεις, στις οποίες φέρεται να μην συμμετείχε η Μέγκαν. 

Ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθεί τα βήματα της Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Πολλοί θαυμαστές των βασιλικών έδειξαν με το δάχτυλο τη σύζυγό του ότι επηρέασε τον Χάρι να φύγει μακριά από την οικογένεια και τη χώρα του. Ωστόσο, οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand αμφισβήτησαν αυτούς τους ισχυρισμούς στο βιβλίο τους «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family», σύμφωνα με το E! News. «Η Meghan απλώς τον ενθάρρυνε να κάνει την αλλαγή», έγραψαν. Όλες οι διάφορες φήμες έχουν οδηγήσει σε ερωτήματα σχετικά με τη σχέση του Χάρι με τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου και του αδελφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Φυσικά, υπήρξαν, επίσης, εικασίες σχετικά με το πώς ο Χάρι φαίνεται να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, η βασιλική εμπειρογνώμονας Rebecca English υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τότε που μετακόμισε στην Καλιφόρνια, ενώ τώρα οι θαυμαστές του ζευγαριού αναρωτιούνται αν ο Χάρι αντλεί έμπνευση από την προηγούμενη ζωή της Μέγκαν ως ηθοποιός χάρη σε ένα νέο βίντεο

Πρίγκιπας Χάρι: Δοκίμασε τις δυνάμεις του στο YouTube

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Πριν γίνει δούκισσα του Σάσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ εργάστηκε ως γνωστόν στο Χόλιγουντ ως ηθοποιός. Το βιογραφικό της περιελάμβανε έργα όπως το «Suits» και το «Castle», σύμφωνα με το thelist.com. Τώρα φαίνεται ότι ο σύζυγός της μπορεί να έχει κολλήσει το μικρόβιο της υποκριτικής από εκείνη, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι, έκανε πρόσφατα και ο ίδιος μια εμφάνιση στην υποκριτική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χάρι εμφανίστηκε σε βίντεο για να προωθήσει τον φιλικό προς το περιβάλλον ταξιδιωτικό οργανισμό Travalyst. Μπορείτε να δείτε το σχεδόν 5λεπτο κλιπ στο YouTube. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να σκεφτούν τον αντίκτυπό τους στον κόσμο, σημειώνει το Harper’s Bazaar.

https://www.youtube.com/watch?v=4b7FHJPi7tY

Σε αυτό, ο Χάρι λαμβάνει μια δική του βαθμολογία για ένα προηγούμενο ταξίδι του στη Νέα Ζηλανδία. Υπάρχουν μερικές έξυπνες ατάκες σχετικά με το ότι είναι πιθανώς εργαζόμενος στην καθαριότητα και μερικά διασκεδαστικά μπρος-πίσω μεταξύ του Χάρι και των συμπρωταγωνιστών του. Αν και υπήρχαν κάποια στοιχεία κωμωδίας στο βίντεο, το μεγαλύτερο μέρος του ήταν ενημερωτικό και βοήθησε τους θεατές να κατανοήσουν καλύτερα το νέο του έργο, σημειώνει το thelist.com.