Οι φήμες πως το MasterChef δεν θα έπαιρνε το «πράσινο φως» για την ερχόμενη σεζόν καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά γι’ αυτόν τον κύκλο είχαν φουντώσει. Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την απάντηση του πρόσφατα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ένας όμως από τους σεφ και κριτές του MasterChef, πως αυτήν την περίοδο έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα και όχι το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η είδηση, η οποία είναι άκρως ευχάριστη αφορά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ και κριτής του MasterChef ή αλλιώς… Θείος όπως τον αποκαλούν, διατηρεί δεσμό τα τελευταία δυο χρόνια με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, τον Νοέμβριου του 2021 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και πλέον συγκατοικεί.

Και οι δυο είναι χαμηλών τόνων και δεν διαφημίζουν την σχέση τους. Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή που η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα πάνε την σχέση τους ακόμα ένα βήμα παραπάνω καθώς, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», θα γίνουν γονείς.

Ο έρωτάς τους, όπως έχουν δηλώσει κι οι δυο, ξεκίνησε διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram.

Το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής ανέφερε πως η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.