Ώρες αγωνίας έζησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αφού ο 17χρονος γιος του έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου το οποίο παραλίγο να του κόψει το νήμα της ζωής του. Ο ηθοποιός, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ξέσπασε κατά του «ασυνείδητου οδηγού» ενώ απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί όταν πιάνουν τιμόνι.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του 17χρονου γιου του να είναι ξαπλωμένο σε κρεβάτι νοσοκομείου, ενώ φαίνεται να τραυματίσει σοβαρά το πόδι του και έγραψε στην ανάρτηση του: «Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ’ επέκταση και της δικής μου».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός έγραψε: «Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας γιατί δεν φυτρώσανε αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη. Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…».

https://www.instagram.com/p/CaacMx4rrOe/