Ένα ιδιαίτερο περιστατικό φέρεται να συνέβη στα παρασκήνια σειράς σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Συγκεκριμένα, Ελληνίδα ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε επιτυχημένο σίριαλ φέρεται να χτύπησε κομμώτρια στο πρόσωπο στα παρασκήνια της σειράς.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Mega, η πρωταγωνίστρια της σειράς αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Όταν, μετά από δυο ημέρες επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς και κλήθηκε να γυρίσει ορισμένα πλάνα, η διαφορά στο χρώμα των μαλλιών της ήταν έντονη, γεγονός που δημιουργούσε πρόβλημα.

Η κομμώτρια της παραγωγής και η πρωταγωνίστρια ήρθαν σε έντονη διαφωνία η οποία εξελίχθηκε σε καυγά και στην συνέχεια η ηθοποιός φέρεται να χτύπησε την πρώτη στο πρόσωπο.

Κομμώτρια

Στην συνέχεια, και οι δύο κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό. Η παραγωγή αυτήν την στιγμή εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να απομακρύνει την ηθοποιό από το σήριαλ, κάτι το οποίο όμως δεν μπορεί να γίνει εύκολα.

Η κομμώτρια τηρεί στάση αναμονής ώστε να δει πώς θα αντιδράσει η παραγωγή στο περιστατικό στο οποίο ήταν κι άλλοι μπροστά.