Η Δέσποινα Βανδή είναι ένας άνθρωπος με φιλανθρωπικές ανησυχίες και ετοιμάζει ένα μεγάλο μπαζάρ για το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου στο κτίριο του Ομίλου Αποστολόπουλου στο Κεφαλάρι. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν όλα στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Εκτός από αυτό η γνωστή τραγουδίστρια είναι αποδεικνύει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να είναι άψογη επαγγελματίας και μητέρα μοιράζοντας το χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το «Hello» ο Ντέμης και τα παιδιά της αποτελούν το Α και το Ω στη ζωή της. Η ποπ σταρ τρέχει από το πρωί ως το βράδυ για να είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και για να βλέπει την οικογένειά της, όμως βρίσκει λίγο χρόνο για να παρακολουθεί τις αγαπημένες της θεατρικές παραστάσεις καθώς το θεατρικό σανίδι είναι κάτι που πάντα γοήτευε την τραγουδίστρια.
Δε
Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Ράους» με την καλή της φίλη, Κική Τσόλκα. Φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της και επισκέφθηκε τα καμαρίνια των ηθοποιών για να τους συγχαρεί κι από κοντά.