Απάντησε με το δικό της μοναδικό τρόπο στις ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου, χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του. Δε δίστασε να πει ότι την έχουν χαρακτηρίσει ως πατσαβούρα, φίλοι πρώην συντρόφου της. Μίλησε για τη χυλόπιτα που έφαγε από γοητευτικό κύριο για τα μάτια νεαρότερης κυρίας αλλά και για τα λάθη του παρελθόντος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πατέρα της Φρέντυ και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει μέρα που να μην τον σκεφθεί. Στις δύσκολες στιγμές που περνούσε, όταν πέθανε ο πατέρας της στο πλευρό της ήταν οι πολύ δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους ο πρώην σύζυγος της, Πέτρος Ίμβριος, του οποίου και έπλεξε το εγκώμιο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να ακολουθήσει η ερώτηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο: «και γιατί χώρισες με τον Πέτρο;», για να εισπράξει την αποστομωτική απάντηση: «επειδή είμαι ηλίθια».

Προσέθεσε πως είναι ένα από τα λάθη του παρελθόντος και πως αν συνέβαινε σήμερα δεν θα είχε προβεί σε τέτοια κίνηση και θα παρέμενε παντρεμένη.

Τέλος, αποκάλυψε πως σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί και είναι στο ξεκίνημα το νομικών διαδικασιών, προκειμένου να γίνει… μητέρα.