Σε μια οποιαδήποτε ελληνική πόλη, το «αδίκημα» του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Alec Baldwin, όχι μόνο δεν θα είχε τιμωρία, αλλά θα περνούσε απαρατήρητο.

Ποιο ήταν το… έγκλημα που διέπραξε ο Baldwin, ώστε να του περάσουν χειροπέδες και να συλληφθεί; Κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη…

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα, από όταν ο μικρότερος αδερφός του Alec, ο Stephen συνελήφθη από την αστυνομία επειδή οδηγούσε, χωρίς να έχει το δίπλωμα μαζί του, αλλά τουλάχιστον εκείνος κυκλοφορούσε με το αμάξι του.

Όπως αναφέρει το «InTouch» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες του «εγκληματία» με χειροπέδες να οδηγείται με το αστυνομικό αμάξι στο τμήμα για τα περαιτέρω, στον Baldwin απαγγέλθηκαν επιπλέον κατηγορίες, επειδή δεν είχε μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Ο 56χρονος ηθοποιός που έγινε πατέρας τον περασμένο Αύγουστο, όταν η κατά 27 χρόνια νεότερη σύζυγός του και προσωπική του γυμνάστρια, έφερε στο φως την κόρη τους, Carmen Gabriela, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να φυλακιστεί για το… έγκλημά του!