Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Ant1, Κατερίνα Γκαγκάκη, εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να παντρευτεί, καθώς και ότι έχει τεράστια εμμονή με τα νυφικά. Η ίδια μίλησε στο «People» για το πώς ονειρεύεται το γάμο της και για το X-Factor.

«Θέλω να πιστεύω ότι δε θα απασχολεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στην Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Όταν ήμουν μικρότερη, ήθελα ένα γάμο με 1.000 καλεσμένους.

Επειδή πια είναι σύνηθες και αρχίζω να ανακαλύπτω την αξία του να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, νομίζω ότι θα μπορούσα να παντρευτώ μόνη μου στη Μυτιλήνη. Είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό! Θέλω ένα νυφικό με “φρου φρου”, φουσκωτό.

Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά. Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι εάν δε μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμη και στη Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό».

Η ίδια είπε ότι το γεγονός ότι είναι 39 ετών δεν την πτοεί καθόλου σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Νιώθει δηλαδή ότι ποτέ δεν είναι… αργά!

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το X-Factor αποκαλύπτοντας κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν.

«Δεν πληρώνομαι για τη συμμετοχή μου στο X-Factor. Εγώ ανήκω στο διοικητικό προσωπικό του καναλιού και από εκεί πληρώνομαι. Το ότι δεν πληρώνομαι είναι απόλυτα εν γνώσει μου και με κάνει να μην το βλέπω σαν δουλειά. Το προτιμώ κιόλας γιατί με διασκεδάζει».