Τις φήμες για αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή «Δέστε τους» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Life.

«Το “Δέστε Τους” είναι για μένα η πιο επιτυχημένη μου τηλεοπτική δουλειά. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος μίλησε για τον εαυτό του και είπε ότι ίσως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εκείνον. Ο Νίκος με έφερε στην εκπομπή και σίγουρα αν προχωρήσει η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια, όμως δεν μπορώ να σου πω ότι θα πάψει και να υπάρχει», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά, έχω φτάσει σε ένα σημείο που πιστεύω στον εαυτό μου και πατάω γερά στα πόδια μου, οπότε πολύ δύσκολα νιώθω ανασφάλεια».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μόνη της μια εκπομπή, η ίδια απαντά: «Τώρα τελευταία μού κάνουν συχνά αυτή την ερώτηση . Επομένως, ίσως πολλοί να με θεωρούν ικανή να κάνω κάτι τέτοιο, και αυτό με χαροποιεί. Είμαι ευχαριστημένη επαγγελματικά στην παρούσα φάση. Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι, για να καταξιωθεί, πρέπει να κάνεις κάτι σόλο. Εγώ κάνω αυτή τη στιγμή με άλλους τρεις ανθρώπους πολύ μεγάλη επιτυχία, και θέλω να συνεχίσω να την κάνω. Μου αρέσει να κάνω επιτυχίες».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Μου αρέσουν οι ευγενικοί και καλοί άνθρωποι. Θέλω ο άντρας να έχει ευγένεια ψυχής, να έχει καλοσύνη, όλα αυτά να τα εκπέμπει και να είναι αρσενικό. Να μπορείς να βασιστείς πάνω του. Αυτά είναι σημαντικά».

«Έχει έρθει στη ζωή μου κάτι πάρα πολύ δυνατό, που με έχει κάνει να ξεχάσω όλα τα υπόλοιπα. Ήταν απλά εμπειρίες. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που ζω τώρα», είπε.

Όσο για το αν έχει βρει τον άντρα της ζωής της, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αν και δεν ξέρεις πολλές φορές πώς τα φέρνει η ζωή, θα μπορούσα να σου πω ότι – όσο γρήγορο κι αν ακούγεται για κάποιους – είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και ότι, ναι, έχω βρει τον άντρα της ζωής μου. Αλλά έχω φοβηθεί λίγο και αναρωτιέμαι γιατί στις μέρες μας θεωρείται κατακριτέο το να είναι κάποιος ευτυχισμένος».